.

.

Pingle Új Mirror Modell 4mm 1/2/4/6 Vasvilla Bőr Kézműves Eszköz Lyuk a Köröm Ütés

Pingle Új Mirror Modell 4mm 1/2/4/6 Vasvilla Bőr Kézműves Eszköz Lyuk a Köröm Ütés

HUF 1530.00

Az áru mennyisége
Jelen van

Kiváló minőségű acél, ez egy tartós, praktikus bőr kézműves eszközFelszíni fogak tükör polírozás kezelés, sima, könnyen behatol a bőr, majd húzza ki.Csúszásgátló fogantyú, finom, éles, merev.Széles körben használják a pontos gyémánt alakú lyukasztó, ez a legjobb választás a varrás bőr.Igyekszünk a legjobb,azért Vagyunk itt, hogy önnek a legjobb szolgáltatást nyújtó megfizethető jó eszközök.Kiváló minőségű acél, ez egy tartós, praktikus bőr kézműves eszköz.Felszíni fogak tükör polírozás kezelés, sima, könnyen behatol a bőr, majd húzza ki.Csúszásgátló fogantyú, finom, éles, merev.Széles körben használják a pontos gyémánt alakú lyukasztó, ez a legjobb választás a varrás bőr.Igyekszünk a legjobb,azért Vagyunk itt, hogy önnek a legjobb szolgáltatást nyújtó megfizethető jó eszközök. Kiváló minőségű acél, tartós, hasznos bőr kézműves eszköz 2. Négy méretben 1/2/4/6 villa választotta, könnyű, kényelmes a használata 3. Anti-slip kezeli, ők inkább gyönyörű, éles, illetve keménységű fokozza 4. Széles körben használja a lyukak egy gyémánt pontos alakja az optimális varrás bőr 5. Jobb, ha az eszköz használata puha pad védeni éles chise teeth Specification : Anyag : magas minőségű acél Keret, szélesség : Kb 2mm Vasvilla hangmagasság : Kb 4mm Hossza : Kb 10.3 kg Szín : Fekete Csomag tartalma : 1 Vasvilla+2 Vasvilla+4 Vasvilla+6 Vasvilla megjegyzés : 1. Merőlegesnek kell lennie a perforált bőr, tilt, majd félbe vágjuk, hogy megakadályozzák a foga 2. Nem verte meg a nehéz kalapácsot, használható műanyag kalapáccsal vagy nylon kalapács 3. Az eszköz használata puha párnát, hogy megvédje a vágás tipp, például felháborító testület vagy nyitott lemez 4. Ha nem használja, lehet réteggel bevont olaj között a vágás, tedd védőtasak, hogy a karbantartási azért Vagyunk itt, hogy önnek a legjobb szolgáltatást nyújtó megfizethető jó eszközök.Ha bármilyen problémája támad, kérjük, vegye fel velünk a csere.

Részletes jellemzők

Material:
high quality steel
Prong width:
Approx 2mm
Prong pitch:
Approx 4mm
Length:
Approx 10.5cm
Weight:
0.3 pounds
Color:
Black
Package included:
1 Prong+2 Prong+4 Prong+6 Prong
Notice:
1. Must be perpendicular to the perforated leather, tilt and interrupted cut to prevent tooth:
2. Don't beat it with heavy hammer, you can use plastic hammer or nylon hammer:
3. Use the tool with soft cushion to protect the cut tip, such as outrageous board or open plate:
4. When not in use, can be coated with a layer of oil between the cut, put protective sleeve to do with the maintenance:
We are here to give you the best service by providing affordable good tools.If there is any problem, please contact us for replacement :

Hasonló termékek