.

.

Szerves Törölközőt által ECOSILKY, - os Nyers Eperfa Selyem, Természetes, Szabad Kémiai, Prémium Minőségű, Gyorsan Száradó, Extra Nedvszívó,

Szerves Törölközőt által ECOSILKY, - os Nyers Eperfa Selyem, Természetes, Szabad Kémiai, Prémium Minőségű, Gyorsan Száradó, Extra Nedvszívó,

HUF 5399.10

Az áru mennyisége
Jelen van

Készült tiszta nyers eperfa selyem, biztonságos, jó minden típusú bőrKönnyű, puha, gyorsan száradó, szuper nedvszívó.Több funkció, törölközőt : nagy fürdőszoba, edzőterem, fitness, sport, jóga, golf, haj.Ezt fel lehet használni, hogy trágyázni a növényeket, ha nem használják.Szépen Bekeretezve ideális ajándékot, valamint azok, akiket szeretsz.Gyengéd a gép mosás, vagy kézi mosás, sampon, vagy enyhe szappan.Mossa a víz alatt 30 fokos.
◆ A TISZTA NYERS EPERFA SELYEM : 100% nyers eperfa selyem nem festés vagy ingyenes vegyi anyagok, a fürdőlepedők barátságos, jó minden bőrtípusra, még a legkényesebb, illetve adja meg gyengéd, biztonságos érzés, amikor használja őket.A törölköző nem okoz a penész szagot, vagy olajos, mint a többi törölközőt.Látni fogja az összes különbség a selyem törölközőt, meg mások is, de biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog! .
◆ KÖNNYŰ, SZUPER NEDVSZÍVÓ & GYORS-SZÁRAZ : törölközők, a természetes eperfa selyem lehetővé teszik a maximális nedvszívó, gyorsan száradó, könnyű súly, ami számukra nagyon alkalmas utazik, anélkül, hogy túl sok helyet a csomagok.
◆ MULTI-FUNKCIONÁLIS : Nagy azok számára, akik élvezik a jó eladni-érdekel a pillanatban.A selyem törölközőt lehet használni, mint a törölközőt, majd, mint a haj törülközőt, pakolások, amelyek természetes nedvesség a haja, mint a spa kezelés.Ideálisan használható a medence, a fürdőszobában, a tengerparton, egy szalonban, vagy az edzőteremben.
◆ BIODEGRADABLEB : Ez a törölközőt jön létre a fenntartható életmód, az anyagi, illetve kézműves gyártási folyamat, hogy a csomagolás.Ha nem használod, akkor vágd apró darabokra, majd burry a földbe, ahol természetesen lebomlik a talajban.
◆ GYÖNYÖRŰEN DOBOZOS : A törölközőt jön gondosan becsomagolva egy elegáns dobozban, minden készen áll a kegyes ajándékozás.Egy csodálatos ajándék szinte minden alkalomra, beleértve a Hálaadás, születésnap, anyák Napja, apák Napja, stb.

Részletes jellemzők

Hasonló termékek