.

.

Keresztszemes Készletek Pecsételve, OWN4B Boldog Farm - Disznó Nyomtatott Minta 11CT 9.1x9.4 inch DIY Hímzés Készlet (Farm-Disznó)

Keresztszemes Készletek Pecsételve, OWN4B Boldog Farm - Disznó Nyomtatott Minta 11CT 9.1x9.4 inch DIY Hímzés Készlet (Farm-Disznó)

HUF 2.67

Az áru mennyisége
Jelen van

? A kereszt-öltés hímzés készlet tartalmaz minden szükséges (nagyon jó minőségű) árubeszerzés kezdeni, hímez azonnal : Környezetbarát előnyomott szövet, elég előre rendezve selymet, tűt, könnyen követhető táblázat útmutató az angolKész méret : 23×24cm/9. ? Alkalmas egy cross stitch művészeti kezdő vagy középhaladó szinten.Gyönyörű ez a wall art dekor, vagy csak egy ajándékot ad Karácsonyra, de minden ünnep.Ez a 11 szám kereszt-öltés tervezési kell kitölteni 3-szál szál. ? Minden sor biztosítunk áll a 6 szál, így meg kell osztani a 6 szál két 3-strand a sorokat, mielőtt dolgozni.Pontosan előre nyomtatott aranyos, meg vicces tervek, hogy ez a cross-varrás, kézimunka könnyű, szórakoztató, valamint könnyű lemosni, miután befejezte. ? Óta használ a vízben oldható nyomtatás, a festék, kérjük, ne nedvesítsd, mielőtt befejezi.NEM fizikai képkeret tartalmazza.A mérete rendkívül kicsi hibák a mérés. ? OWN4 B Bejegyzett Védjegye & Védett . ? A kereszt-öltés hímzés készlet tartalmaz minden szükséges (nagyon jó minőségű) árubeszerzés kezdeni, hímez azonnal : Környezetbarát előnyomott szövet, elég előre rendezve selymet, tűt, könnyen követhető táblázat útmutató az angol.Kész méret : 23×24cm/9. ? Alkalmas egy cross stitch művészeti kezdő vagy középhaladó szinten.Gyönyörű ez a wall art dekor, vagy csak egy ajándékot ad Karácsonyra, de minden ünnep.Ez a 11 szám kereszt-öltés tervezési kell kitölteni 3-szál szál. ? Minden sor biztosítunk áll a 6 szál, így meg kell osztani a 6 szál két 3-strand a sorokat, mielőtt dolgozni.Pontosan előre nyomtatott aranyos, meg vicces tervek, hogy ez a cross-varrás, kézimunka könnyű, szórakoztató, valamint könnyű lemosni, miután befejezte. ? Óta használ a vízben oldható nyomtatás, a festék, kérjük, ne nedvesítsd, mielőtt befejezi.NEM fizikai képkeret tartalmazza.A mérete rendkívül kicsi hibák a mérés. ? OWN4 B Bejegyzett Védjegye & Védett .KÖNNYŰ MINDENKI SZÁMÁRA, MÉG TÖBB SZÓRAKOZÁS AZ ÉLET!OWN4 B keresztszemes Készletek alkalmas minden képzettségi szint, tökéletes kézműves/ajándékok ideális, a stressz enyhítésére.Élvezze a család vagy a barátok.Tipp : 11 CT Lepecsételt egy előre nyomtatott anyag.

Részletes jellemzők

Hasonló termékek