.

.

Keresztszemes Készletek Pecsételve, OWN4B Három Madarak Nyomtatott Minta 11CT 12.6x7.1 hüvelyk DIY Hímzés Készlet (Madarak 3)

Keresztszemes Készletek Pecsételve, OWN4B Három Madarak Nyomtatott Minta 11CT 12.6x7.1 hüvelyk DIY Hímzés Készlet (Madarak 3)

HUF 2.00

Az áru mennyisége
Jelen van

? A kereszt-öltés hímzés készlet tartalmaz minden szükséges (nagyon jó minőségű) árubeszerzés kezdeni, hímez azonnal : Környezetbarát előnyomott szövet, elég előre rendezve selymet, tűt, könnyen követhető táblázat útmutató az angolKész méret : 32×18 cm/12. ? Alkalmas egy cross stitch művészeti kezdő vagy középhaladó szinten.Gyönyörű ez a wall art dekor, vagy csak egy ajándékot ad Karácsonyra, de minden ünnep.Ez a 11 szám kereszt-öltés tervezési kell kitölteni 3-szál szál. ? Minden sor biztosítunk áll a 6 szál, így meg kell osztani a 6 szál két 3-strand a sorokat, mielőtt dolgozni.Pontosan előre nyomtatott aranyos, meg vicces tervek, hogy ez a cross-varrás, kézimunka könnyű, szórakoztató, valamint könnyű lemosni, miután befejezte. ? Óta használ a vízben oldható nyomtatás, a festék, kérjük, ne nedvesítsd, mielőtt befejezi.NEM fizikai képkeret tartalmazza.A mérete rendkívül kicsi hibák a mérés. ? OWN4 B Bejegyzett Védjegye & Védett . ? A kereszt-öltés hímzés készlet tartalmaz minden szükséges (nagyon jó minőségű) árubeszerzés kezdeni, hímez azonnal : Környezetbarát előnyomott szövet, elég előre rendezve selymet, tűt, könnyen követhető táblázat útmutató az angol.Kész méret : 32×18 cm/12. ? Alkalmas egy cross stitch művészeti kezdő vagy középhaladó szinten.Gyönyörű ez a wall art dekor, vagy csak egy ajándékot ad Karácsonyra, de minden ünnep.Ez a 11 szám kereszt-öltés tervezési kell kitölteni 3-szál szál. ? Minden sor biztosítunk áll a 6 szál, így meg kell osztani a 6 szál két 3-strand a sorokat, mielőtt dolgozni.Pontosan előre nyomtatott aranyos, meg vicces tervek, hogy ez a cross-varrás, kézimunka könnyű, szórakoztató, valamint könnyű lemosni, miután befejezte. ? Óta használ a vízben oldható nyomtatás, a festék, kérjük, ne nedvesítsd, mielőtt befejezi.NEM fizikai képkeret tartalmazza.A mérete rendkívül kicsi hibák a mérés. ? OWN4 B Bejegyzett Védjegye & Védett .KÖNNYŰ MINDENKI SZÁMÁRA, MÉG TÖBB SZÓRAKOZÁS AZ ÉLET!OWN4 B keresztszemes Készletek alkalmas minden képzettségi szint, tökéletes kézműves/ajándékok ideális, a stressz enyhítésére.Élvezze a család vagy a barátok.Tipp : 11 CT Lepecsételt egy előre nyomtatott anyag.

Részletes jellemzők

Hasonló termékek