.

.

CZDYUF Rozsdamentes Acél Lépés Kuka, szemetes kosarat Szemetes Konténer Bin Fedő Fürdőszoba, Konyha(3l övezetben folytatott, norvég/5L)

CZDYUF Rozsdamentes Acél Lépés Kuka, szemetes kosarat Szemetes Konténer Bin Fedő Fürdőszoba, Konyha(3l övezetben folytatott, norvég/5L)

HUF 3.00

Az áru mennyisége
Jelen van

1 Kivehető belső vödör, kialakított fogantyúval, kivehető, könnyen szemetet rendelkezésére. ez a láb, ez egy jó módja annak, hogy tartsa a kezét távol, illetve csökkenti a kockázatokat. Nagy kapacitású szemetes, sima nyitó-záró, könnyen kezelhető, kényelmes használni. A fedelét, valamint a hordó test szorosan illeszkedik, a hátlapot, valamint a belső hordó lehet külön a szennyvíz, nincs szivárgás, hogy hatékonyan megakadályozza, hogy a szag. Készült anyag, amely megbízható, robusztus, tartós használat. Kivehető belső vödör, kialakított fogantyúval, kivehető, könnyen szemetet rendelkezésére. ez a láb, ez egy jó módja annak, hogy tartsa a kezét távol, illetve csökkenti a kockázatokat. Nagy kapacitású szemetes, sima nyitó-záró, könnyen kezelhető, kényelmes használni. A fedelét, valamint a hordó test szorosan illeszkedik, a hátlapot, valamint a belső hordó lehet külön a szennyvíz, nincs szivárgás, hogy hatékonyan megakadályozza, hogy a szag. Készült anyag, amely megbízható, robusztus, tartós használat.Szolgáltatás : 1. Kivehető belső vödör, kialakított fogantyúval, kivehető, könnyen szemetet rendelkezésére. ez a láb, ez egy jó módja annak, hogy tartsa a kezét távol, illetve csökkenti a kockázatokat . Nagy kapacitású szemetes, sima nyitó-záró, könnyen kezelhető, kényelmes használni. A fedelét, valamint a hordó test szorosan illeszkedik, a hátlapot, valamint a belső hordó lehet külön a szennyvíz, nincs szivárgás, hogy hatékonyan megakadályozza, hogy a szag. Készült anyag, amely megbízható, robusztus, tartós használat. Alkalmas a fürdőszoba, konyha, nappali, hálószoba.Tulajdonságok : Állapot : Brand New Item Típusa : Szemét Can Style : 3l övezetben folytatott, norvég, 5 L(Opcionális) Anyag : Rozsdamentes Acél+PPSurface : finish Color : Rose Gold / Gold3 L Méret : Kb.0in(OD x H) Belső Vödör : Kb.7in(Felső Átm x Alsó Átm x H)5 L Méret : Kb.6in(D x H) Belső Vödör Méret : Kb.3in(Felső Átm x Alsó Átm x H) Tömeg : Kb.765g~1039g/27oz~36. Kérem, engedje meg, 1-2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, az igazi, mint a standard.

Részletes jellemzők

Condition:
Brand New
Item Type:
Garbage Can
Style:
3L, 5L(Optional)
Material:
Stainless Steel+PP
Surface:
finish
Color:
Rose Gold / Gold
3L Size:
Approx.17x25.5cm/6.7x10.0in(OD x H)
Inner Bucket:
Approx.15.5x13x19.5/6.1x5.1x7.7in(Upper Dia x Lower Dia x H)
5L Size:
Approx.20x27cm/7.9x10.6in(D x H)
Inner Bucket Size:
Approx.19x16.5x21cm/7.5x6.5x8.3in(Upper Dia x Lower Dia x H)
Weight:
Approx.765g~1039g/27oz~36.6oz
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real as standard.:
Package List:
1 x Garbage Can:
Closed packing is more hygienic, closed packing garbage can't be seen. :

Hasonló termékek