.

.

Kandalló Ventilátor, 7.8x5.9x4.7in Hő Hajtott Ventilátor Termikus Tápegység Hatékonyan 4 Penge Hő Működő Kályha Rajongó Napló Ventilátor

Kandalló Ventilátor, 7.8x5.9x4.7in Hő Hajtott Ventilátor Termikus Tápegység Hatékonyan 4 Penge Hő Működő Kályha Rajongó Napló Ventilátor

HUF 2511.00

Az áru mennyisége
Jelen van

Termikus tápellátás, nincs szükség az elemek vagy áram, hatékonyan kering meleg belső levegőEz egy fan, amely hőt termelnek villamos energiát, mint energiaforrás, hogy keringenek a forró levegő által keltett a fatüzelésű fireplace.By így a legtöbb hőt generál, kandallókályha, illetve terjesztése a szobában, élvezheti a meleget, valamint növeli a kényelmet kínál.Az egyedi rajongó penge többet képes vezetni a meleg levegő nagyobb légáramlást, ami szinte semmilyen zaj munka közben.Magas biztonsági együttható, a hő teljesítményű kandalló ventilátor gyorsabban forog, mint a hőmérséklet emelkedik, de lassabb, mint a hőmérséklet csökken.Van egy termoelektromos modul a ventilátor, amely működik, mint egy kis generátor vezetni a ventilátor motor.Szolgáltatás : 1. Termikus tápellátás, nincs szükség az elemek vagy áram, hatékonyan kering meleg belső levegő. Ez egy fan, amely hőt termelnek villamos energiát, mint energiaforrás, hogy keringenek a forró levegő által keltett a fatüzelésű fireplace.By így a legtöbb hőt generál, kandallókályha, illetve terjesztése a szobában, élvezheti a meleget, valamint növeli a kényelmet kínál. Az egyedi rajongó penge többet képes vezetni a meleg levegő nagyobb légáramlást, ami szinte semmilyen zaj munka közben. Magas biztonsági együttható, a hő teljesítményű kandalló ventilátor gyorsabban forog, mint a hőmérséklet emelkedik, de lassabb, mint a hőmérséklet csökken. Van egy termoelektromos modul a ventilátor, amely működik, mint egy kis generátor vezetni a ventilátor motor.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típus : Kályha Fan Material : Metal Color : Mint látható, a picture Size : Kb.7in Penge Sugár : Kb.5 in Weight : Kb.822g/29oz Application : Használt kandallók, hogy támogassák a beltéri hőmérséklet.A csomag Lista : 1 x Tűzhely Fan1 x Utasítás Manual Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

Részletes jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Stove Fan
Material:
Metal
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 19.7x15x11.9cm / 7.8x5.9x4.7in
Blade Radius:
Approx. 9cm/3.5in
Weight:
Approx.822g/29oz
Application:
Used in fireplaces to promote indoor temperature.
Package List:
1 x Stove Fan:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Hasonló termékek