.

.

SP Bel-Art Secador Függőleges Profil Tiszta 4.0 Auto-Exszikkátor Szekrény Kék Végén-Caps; 120V, 1.9 cu. ft. (F42074-1116)

SP Bel-Art Secador Függőleges Profil Tiszta 4.0 Auto-Exszikkátor Szekrény Kék Végén-Caps; 120V, 1.9 cu. ft. (F42074-1116)

HUF 3986.10

Az áru mennyisége
Jelen van

Nedvszívó regeneráció, száraz levegő mozgása előreHozza RH körülbelül 25% - a körülbelül 8 óra. 2 zárak, valamint a hurkok, hogy lehet zárva vagy használt egy lezárható pecsétet.Szekrények gyártott co-poliészter műanyag ellenáll a vegyi anyagok, foltok, finom repedések.Szinonimaként rakható fel, hogy 3 db nagy; belső térfogat : 1.87 cu ft; tartja : 70 doboz.Desiccators van egy gazdaságos, megbízható, így biztosíthatjuk, hogy száraz, pormentes, s ha szükséges, a levegő-ingyenes tárolási páratartalom érzékeny termékek, például értékes reagensek vagy az elektronika.Attól függően, hogy milyen tárolja, optimális feltételek mellett érhető el a standard szárítószert a kézi vagy automatikus formátum, a gáz, a megtisztulás, vagy azáltal, hogy a tartalma vákuum alatt.Mi tárolási környezet optimális, vagy szükség?.Használja ezt a táblázat áttekintést nyújt a környezetvédelmi, illetve előnyök minden módszer a kiszáradás biztosít.

Részletes jellemzők

Hasonló termékek