.

.

Farka Tudnánk Wag Pamut & Bőr Öv, Kézzel készített Guatemalai Pamut Szövésű, Színes Minták, Made in USA

Farka Tudnánk Wag Pamut & Bőr Öv, Kézzel készített Guatemalai Pamut Szövésű, Színes Minták, Made in USA

HUF 1637.10

Az áru mennyisége
Jelen van

Prémium Minőségű - Szakmailag kézműves öv, az emberek természetes pamut web, puha gabona, zöldség-cserzett bőr, de tartós réz hardverA választás éve! .
Bőr & Pamut -Bőr prémium minőségű anyag, amely nem csak tart az év, de egyre lágyabb, mint ez a korosztály.Célja, hogy egyike lett a kedvenc tartozékok, ami kiemelkedik a tömegből .
Lángoló Design -Szín költészet, amelyen keresztül történeteket mesélünk.Hozd ez a fényes, lángoló költészet az élet.Egy tökéletes kapcsolatot a hiteles Guatemalai stílus egy elegáns öv .
Rendelkezésre álló Beállítások-Ez a limitált kiadás elérhető a 20+ színes minták, kézműves, hogy a tökéletesség, a figyelmet, hogy a részletek, meg egy történet, ami mögött áll, az egyes design .
Tökéletes Ajándék A legjobb ajándék, egyszerűen a szívemből.Ez az egyedülálló bell heveder azt mondja, én gondolok rád.Rendelkezésre áll a megfelelő nyakörv.Ne felejtsd el a "legjobb szőrme barátom", vagy a legjobb barátod az, aki a legközelebb áll hozzád .Farka Tudnánk Wag teremt, szórakozás, divat kiegészítők, a házi -, az emberek, akik szeretik őket.Alapította 1988-ban, ez a sor alkalmi megjelenés, minőségi kivitelezés, ragyogó színek, valamint a szórakoztató szellem ihlette, maga a természet, s a szenvedély, a nagy szabadban.A partnerség egy kis csoport etnikai Maja művészek a felvidéken Guatemala, létrehoztunk egy megjelenés, ami nem csak egyedi, hanem segít támogatni a kis közösség.Vesszük a szín, állag, a kézzel szőtt Maja kézműves, akkor össze-be, a termékek, az Usa-ban a megalkuvást nem ismerő minőségi kivitelezés, a szállítás tartós, colorfast termékek.Ha ismeri a termék vagy szolgáltatás, tudod, hogy őszintén hiszem, ez az érték sokkal több, mint egy szám ára.Ne felejtsd el, hogy ez a különleges kiadás öv miatt kiváló ajándék minden szeretteit, akik értékelik, hitelességét, valamint az élet színe.

Részletes jellemzők

Hasonló termékek