.

.

NOVOCE Wc Kefe Fali Wc Kefe, Wc-Kefe Tartó, Wc Kefe a Bázis, Modern Design Fürdőszoba Wc Tisztító Kefe Szett Wc Tál, Ecset

NOVOCE Wc Kefe Fali Wc Kefe, Wc-Kefe Tartó, Wc Kefe a Bázis, Modern Design Fürdőszoba Wc Tisztító Kefe Szett Wc Tál, Ecset

HUF 3.00

Az áru mennyisége
Jelen van

Wc KefeAz ergonomikus wc kefe szakmailag tervezett, a fürdőszoba, ami a fürdőszobában több tiszta, modern. Falra szerelhető wc kefeZökkenőmentes telepítést nem károsítja a falat, szép, praktikus, helytakarékos, a drip-bizonyíték védelmi funkció, amely folyamatosan a földön tiszta, felfüggesztett, lecsepegtetett, szellőztetett. A puha wc kefe készült új TPR anyagból puha, kemény, nem kár, hogy a máz, erős fertőtlenítő képesség, nem a statikus elektromosság, nem tapad a haj, a haj nem könnyű gubanc, de ez nem könnyű, hogy kusza.Amikor a házimunka, a kefe könnyen tisztítható, tartós. Az ecset feje fogad el, levehető design, ami kényelmes, gyors, hogy cserélje ki a régi, mind az új ecset feje.Ez adja át a csöveken keresztül barázdák a wc, majd törölje le a sarokban varratok.Az ergonomikus wc kefe szakmailag tervezett, a fürdőszoba, ami a fürdőszobában több tiszta, modern. Falra szerelhető wc kefeZökkenőmentes telepítést nem károsítja a falat, szép, praktikus, helytakarékos, a drip-bizonyíték védelmi funkció, amely folyamatosan a földön tiszta, felfüggesztett, lecsepegtetett, szellőztetett. A puha wc kefe készült új TPR anyagból puha, kemény, nem kár, hogy a máz, erős fertőtlenítő képesség, nem a statikus elektromosság, nem tapad a haj, a haj nem könnyű gubanc, de ez nem könnyű, hogy kusza.Amikor a házimunka, a kefe könnyen tisztítható, tartós. Az ecset feje fogad el, levehető design, ami kényelmes, gyors, hogy cserélje ki a régi, mind az új ecset feje.Ez adja át a csöveken keresztül barázdák a wc, majd törölje le a sarokban varratok.Wc Brushes Simple, elegáns design működik, bármilyen fürdőszobában, ez egy must-volna kiegészítője a fürdőszoba takarítás.Név : Falra szerelt wc brush Material : TPR + PP + rozsdamentes steel Specification : 3.9 inches Quickly : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, bocsáss meg nekem. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mért, a hiba 1-3 cm-es, kérem, engedje meg, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.

Részletes jellemzők

3.9 inches * 3.9 inches * 16.9 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services.:
7. Thank you for visiting my store, click to enter my store, there will be many products for your reference, logistics, usually we will ship within 1-3 days, and the expected arrival time is 9-15 days. :

Hasonló termékek