.

.

Reiso Xbox 360 Controller, 7.2 ft USB Vezetékes PC Vezérlő Kompatibilis a Microsoft Xbox 360 & Slim 360 PC Windows (Fekete-Fehér)

Reiso Xbox 360 Controller, 7.2 ft USB Vezetékes PC Vezérlő Kompatibilis a Microsoft Xbox 360 & Slim 360 PC Windows (Fekete-Fehér)

HUF 0.67

Az áru mennyisége
Jelen van

MEGJEGYZÉS - Ez a Xbox 360 vezetékes vezérlő egy harmadik fél termékRendszer-Precíziós Vezetékes Kontroller kompatibilis az Xbox 360, illetve a PC operációs rendszerek.MEGJEGYZÉS : A PC operációs, játékos kell, hogy az illesztőprogram telepítése rendszer.A Pl UG AND PLAY, csak csatlakoztatni kell a vezetékes Xbox 360 vezérlő a PC vagy Xbox 360. Ez lehet kezdeni dolgozni, amíg van csatlakoztatva, ahelyett, hogy hosszú ideje vár fogadó web jel.MAXIMÁLIS KÉNYELEM érdekében - Lehetővé teszi a maximális kényelmet végtelen játék, új, bal, jobb váll gombok vannak kialakítva, az egyszerű használat.Matt arc design rendelkeznek skidproof funkciót.REZGÉS - Ez az USB-Xbox 360 controller teszi a játékok reálisabb, hogy úgy fogja érezni, hogy minden összeomlik, hit, robbanás, de több a kettős rezgő visszajelzés motors (A támogatott játékok).Az XBOX LIVE JÁTSZANI - Integrált fejhallgató jack rendelkeznek azzal a képességgel, hogy a hangfelvételt az Xbox 360 játékok, hogy megfeleljen a személyes preferencia az Xbox Live játszani.Ők viszi be egy álmodozó játék jelenetet.Miért válassza az Reiso vezetékes pc vezérlő Xbox 360? Az Xbox 360 Vezérlő funkciók egy hosszabb 7.2 ft kábel, valamint egy továbbfejlesztett, ergonomikus kialakítás.A központi Xbox Útmutató Gombbal a támogatások gyors hozzáférést biztosít a digitális film, zene, játékok, könyvtárak.A végső gamer rugalmasság, precizitás, - ellenőrzés, minőség, a kényelem mind a tiéd.Megjegyzés : Készült a harmadik fél társaság, nem a Microsoft által.Kompatibilis : Xbox 360, Xbox 360 Slim, PC Win7 rendszer.Nem kompatibilis az Xbox egy Jellemzők : 1. Plug and play 2. Teljes analóg bemenet 3. Egyszerre használja fel, hogy négy vezérlő 4. Kompakt ergonómia kényelmes játszani. Integrált fejhallgató port az Xbox Live játszani 6. 100% Kompatibilis kommunikáció az X-box 360 konzol 7. Állítható vibrációs visszajelzést egy személyre szabott játékélményt 8. Az azonos méretű, mint az eredeti Xbox 360 vezérlő.Műszaki adatok : Hossza a kábel : 2.2 ft) USB Interfész : USB 1.5cm Kompatibilis : Xbox 360,Xbox 360 Slim, a Windows rendszer.A csomag Tartalmazza : 2 x Xbox 360 Vezetékes Vezérlő 1 x White box Arról, hogy Visszatér a Politikai, valamint szolgáltatásaink : Ha nem elégedett a termékkel, vagy a megrendelt egy rossz elem.

Részletes jellemzők

Hasonló termékek