.

.

LCD Kompatibilis a Lenovo Fül M10 TB-X605F TB-X605 TB-X605L 10.1 - os LCD Érintőképernyős Kijelző Összeszerelési Eszközök (Fekete)

LCD Kompatibilis a Lenovo Fül M10 TB-X605F TB-X605 TB-X605L 10.1 - os LCD Érintőképernyős Kijelző Összeszerelési Eszközök (Fekete)

HUF 2.67

Az áru mennyisége
Jelen van

Ez a képernyő célja a Lenovo Fül M10 TB-X605 F TB-X605 TB-X605 L, kérjük, gondosan ellenőrizze, hogy a telefon modell a vásárlás előttA képernyők áthaladt egy sorozat szigorú vizsgálatok szállítás előtt ki lett volna jól becsomagolt.Az eszközök, valamint két 3 M ragasztó szalagok szerepelnek, nem utasítás, sok bemutató videókat a You Tube-ra, nézd meg őket.Szükség van a szakmai telepítési technológia nem felelős semmilyen kárért, a helytelen működés.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van, mi fog válaszolni 24 órán belül.Visszaélés felülvizsgálat, vagy visszajelzést a garancia elvesztésével jár, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy oldja meg a problémákat van a termék.Elem Specs Size : 10.1 inches Type : LCDGlass : LCDResolution : 1200x1920pixels Packaging : 1 x LCD, 1 x tools Compatible with Lenovo Fül M10 TB-X605 F TB-X605 TB-X605 L LCD DISPLAYA néhány tipp a intallation1. Amikor megjelenik a képernyőn, kérjük, ellenőrizze, hogy jó állapotban van.Ha az elem sérült érkezéskor, kérjük tudassa velünk, üzenetet küldött. Kérjük, óvatosan távolítsa el a megrepedt képernyőre, majd csatlakoztassa az új képernyőn az alaplapra, majd kapcsolja be a telefont, hogy működik-e a telepítés előtt.Egy hajszárító segít eltávolítani a repedt képernyőn. A kábel a képernyőn nagyon törékeny, ne hajlítsa meg nehéz. Sok bemutató videókat az interneten, meg lehet nézni egy videót, hogy megtanulják, hogyan kell megjavítani, vagy talál egy profi szakembert, hogy segítsen neked.Hogyan védi a telefonját screen1. Ne tegye a telefont együtt kulcs, érmék vagy egyéb lakatos, mivel ezek megkarcolhatják a telefon képernyőjén. Használja kijelzővédő fólia védi a képernyőn. Tartsa távol a készüléket Mágneses anyagok, mert a mágneses anyagok okozhat halott érintse meg, ha őket együtt sokáig. Ne használjon gyenge minőségű, harmadik fél töltő adapterrel töltse fel a telefont, akkor is károsíthatja a képernyőt. Ne tedd közel, hogy amikor alszol, mert a gondatlan hit lehet, hogy tegyük le a földre, majd a képernyőn, lehet, hogy eltört.Shipping We hajó belül 24 órával a Dayton, NJ (üzleti napon).Ez rendszerint 1-7 nap a kiszállítás, attól függően, hogy a távolság.

Részletes jellemzők

Hasonló termékek