.

.

9.8 Aranyos Gravycatman Plüss Játék Aranyos Kék Macska Kitömött Állatok Kitty Kitömött Állatokra Gerjed Cica Párna Baba (9.8, Kék Gravycatman)

9.8 Aranyos Gravycatman Plüss Játék Aranyos Kék Macska Kitömött Állatok Kitty Kitömött Állatokra Gerjed Cica Párna Baba (9.8, Kék Gravycatman)

HUF 0.67

Az áru mennyisége
Jelen van

【MÉRET】984"/25 cm(Hossz).MEGJEGYZÉS : a kézi mérés, kérjük, hogy a méret eltérés a 2~3cm (körülbelül 1in). 【Aranyos Megjelenés】Ez Aranyos Gravycatman Plüss Játék ihlette a macskák, egy aranyos megjelenés, szőrös, valamint rajzfilmszerű. 【Puha, Kényelmes】Ez Aranyos Gravycatman Plüss Játék, puha, nem mérgező, tartós plüss, tele kiváló minőségű PP pamut, megható puha, kényelmes. 【Csodálatos Ajándék】Ez egy nagyon jó választás volt, hogy a Kawaii Gravycatman Plüss Játék, hogy a gyerekek, a barátok, a család, mint a születésnap, Gyermek Nap, Valentin Nap, Halloween, Karácsony, ajándékok.Te pedig tedd a kanapé, ágy, asztal, autó, stb. ? Bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk, mi fog foglalkozni ez a legjobb, hogy segítsen.84"/25 cm(Hossz).MEGJEGYZÉS : a kézi mérés, kérjük, hogy a méret eltérés a 2~3cm (körülbelül 1in). 【Aranyos Megjelenés】Ez Aranyos Gravycatman Plüss Játék ihlette a macskák, egy aranyos megjelenés, szőrös, valamint rajzfilmszerű. 【Puha, Kényelmes】Ez Aranyos Gravycatman Plüss Játék, puha, nem mérgező, tartós plüss, tele kiváló minőségű PP pamut, megható puha, kényelmes. 【Csodálatos Ajándék】Ez egy nagyon jó választás volt, hogy a Kawaii Gravycatman Plüss Játék, hogy a gyerekek, a barátok, a család, mint a születésnap, Gyermek Nap, Valentin Nap, Halloween, Karácsony, ajándékok.Te pedig tedd a kanapé, ágy, asztal, autó, stb. ? Bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk, mi fog foglalkozni ez a legjobb, hogy segítsen.

Részletes jellemzők

Hasonló termékek