.

.

GORGECRAFT 1.8 x 65.6 ft Könyvkötő Javító Szalag Fehér Szövet Szalag, Öntapadó Ragasztószalag Biztonságos Ruhával Könyvtári Könyv

GORGECRAFT 1.8 x 65.6 ft Könyvkötő Javító Szalag Fehér Szövet Szalag, Öntapadó Ragasztószalag Biztonságos Ruhával Könyvtári Könyv

HUF 800.10

Az áru mennyisége
Jelen van

20 M 45 MM JAVÍTÓ SZALAG : Jön 1 roll könyv javító szalag, fehér, arról, 45mm/177 inch széles, 20m/21.CSÚSZÁSMENTES RAGASZTÓSZALAG : Készült csúszásmentes ragasztó ruhával, hogy nézd meg jobban a könyveket.A fehér a jobb, a beolvadás, a szín, a papír.Örökké tartsa meg a könyv jó állapotban van.ERŐS RAGASZTÓ : Kiváló minőségű ragasztó tartja a szalagot a helyén bármilyen felületen, alkalmas a külső, illetve a belső borítón alkalmazás használható az oldalak között.EGYSZERŰ HASZNÁLAT : A ragasztó tartja a szalagot szilárdan a helyén a legtöbb tiszta felületek, amikor is nyomás nehezedik. (Ellenőrizze, hogy a könyv ingyenes, a poros vagy piszkos használat előtt).Sima a légbuborékokat a gerinc aztán fold oldalán a szalagot az első, illetve a hátsó borító.SZÉLES ALKALMAZÁSOK : Ez a szalag visszaállítható nonque vagy sérült könyvek, szakadt bibliát, valamint könyvtári anyagok.Használni, hogy adjunk támogatást, hogy kézzel vagy akvarell, folyóiratok, hymnals, scrapbooks, bőrkötéses könyvek fedezi, tökéletes megerősítése könyv tüskék, rögzítése élek, biztosítva a varrott kötelező, brosúra, majd az általános könyv, karbantartás. 20 M 45 MM JAVÍTÓ SZALAG : Jön 1 roll könyv javító szalag, fehér, arról, 45mm/1.77 inch széles, 20m/21.CSÚSZÁSMENTES RAGASZTÓSZALAG : Készült csúszásmentes ragasztó ruhával, hogy nézd meg jobban a könyveket.A fehér a jobb, a beolvadás, a szín, a papír.Örökké tartsa meg a könyv jó állapotban van.ERŐS RAGASZTÓ : Kiváló minőségű ragasztó tartja a szalagot a helyén bármilyen felületen, alkalmas a külső, illetve a belső borítón alkalmazás használható az oldalak között.EGYSZERŰ HASZNÁLAT : A ragasztó tartja a szalagot szilárdan a helyén a legtöbb tiszta felületek, amikor is nyomás nehezedik. (Ellenőrizze, hogy a könyv ingyenes, a poros vagy piszkos használat előtt).Sima a légbuborékokat a gerinc aztán fold oldalán a szalagot az első, illetve a hátsó borító.SZÉLES ALKALMAZÁSOK : Ez a szalag visszaállítható nonque vagy sérült könyvek, szakadt bibliát, valamint könyvtári anyagok.Használni, hogy adjunk támogatást, hogy kézzel vagy akvarell, folyóiratok, hymnals, scrapbooks, bőrkötéses könyvek fedezi, tökéletes megerősítése könyv tüskék, rögzítése élek, biztosítva a varrott kötelező, brosúra, majd az általános könyv, karbantartás.

Részletes jellemzők

Material:
Cloth
Color:
White
Size:
about 45mm wide, 20m/roll
Package Included:
1 roll bookbinding repair tape
Feature:
EASY TO USE:
The adhesive keeps the tape firmly in place on most clean surfaces when even pressure is applied. (Make sure your book is free from dust or dirt before use). Smooth any air bubbles out of the spine and then fold the sides of the tape over the front and back covers.
WIDE APPLICATIONS:
This tape can be used to restore nonque or damaged books, torn bibles and library materials. Use it to add support to handmade or watercolour journals, hymnals, scrapbooks, leather-bound books and covers, perfect for strengthening book spines, fixing edges, securing the sewn binding on paperbacks and general book maintenance.

Hasonló termékek