.

.

40 Hüvelyk Fehér Száma 1 Daisy Lufi Meghatározott,Szülinapi Lufi A Gyerekek Aldult,Óriás Héliumos Fólia Lufi,1. Születésnapi Party Dekoráció.

40 Hüvelyk Fehér Száma 1 Daisy Lufi Meghatározott,Szülinapi Lufi A Gyerekek Aldult,Óriás Héliumos Fólia Lufi,1. Születésnapi Party Dekoráció.

HUF 1.33

Az áru mennyisége
Jelen van

Csomag tartalma : 1 * 40 hüvelyk fehér szám lufi, 1 daisy lufi, 1 szalma, 4 ragasztó pontok (csatlakozó daisy léggömb szám lufi Anyag : A léggömb készült kiváló minőségű alumínium fólia, élénk színek, környezetbarát, nem mérgező, biztonságos, megbízható.Jellemzők : Egyszerű működtetni, hogy a fókák után automatikusan infláció, majd újra fel lehet használni után defláció.Alkalmazni szülinapi party dekoráció, házassági, évforduló, photo booth kellékek, stb.Az infláció Tipp : Fújja fel a szalma, vagy egy kézi pumpa, amely tele levegővel vagy héliummal; tele hélium tud repülni az ég felé.Minden lufi jön egy csepp a pohárban, hogy kitöltse a levegőben, amikor a ballon kell leeresztett, a szalma lehet illeszteni az infláció lyuk, hogy engedd ki a levegőt.Értékesítés utáni szolgáltatás : Az ép mértéke a lufi meghaladja a 99%,Ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. 100% - os visszatérítést, kérem, legyen nyugodt vásárolni!.Csomag tartalma : 1 * 40 hüvelyk fehér szám lufi, 1 daisy lufi, 1 szalma, 4 ragasztó pontok (csatlakozó daisy léggömb szám lufi .) Anyag : A léggömb készült kiváló minőségű alumínium fólia, élénk színek, környezetbarát, nem mérgező, biztonságos, megbízható.Az infláció Tipp : Fújja fel a szalma, vagy egy kézi pumpa, amely tele levegővel vagy héliummal; tele hélium tud repülni az ég felé.annak érdekében, hogy megakadályozzák tele, kérjük, ne fújjuk fel a lufit túl sokat, lehetőleg körülbelül 90% - át.

Részletes jellemzők

Hasonló termékek